Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Audi A3 e-tron plug-in hybrid

Publisert 21.februar 2018

Audi A3 Sportback e-tron er en prima kompaktbil med plug-in hybriddrift som har mer enn nok krefter til å takle hverdagens utfordringer.

Det beste fra to verdener

Den nye Audi A3 Sportback e-tron byr på det beste fra to verdener. Utslippsfri kjøring med elmotor, eller sportslige kjøreegenskaper når du kombinerer elmotoren med forbrenningsmotoren. 0 - 100 km/t på 7,6 sekunder, og en topphastighet på 222 km/t. Likevel er forbruket og utslippet lavt. 
Du kan kjøre inntill 50 kilometer bare på elmotoren, og når du skal på langtur sørger forbrenningsmotoren og elmotren sammen for at du når reisemålet ditt.

front a3 e-tronbak a3 e-tron

Ta plass i en innovativ bil for fremtiden

I en kupé som utstråler kvalitet og komfort, med en sjenerøs romfølelse. e-tron logoen på innstigslistene, velgerspakkulen og instrumentalpanelet viser at du sitter i en bil som er med på å forme fremtiden. 

interør a3 e-tron

Strålende perspektiver

Audi virtual cockpit (ekstrautstyr) er et digitalt kombi-instrument som viser kjørerelevant informasjon på et høyoppløselig 12,3-tommers fargedisplay. Displayet viser både energiflyt, effektmåler og bilens rekkevidde. Bildet er krystallklart med høy kontrast. Du kan velge klassisk visning med store, runde instrumenter eller infotainmentvisning med flere funksjoner, for eksempel navigasjon, telefon, Audi connect eller medier.

Audi Virtual Cockpit

Fulladet på to timer og ett kvarter

Ladekonseptet til den nye Audi A3 Sportback e-tron er like avansert som bilen. Ladekontakten er plassert bak de fire ringene i Audi sinleframe-grillen, og ladeutstyret er ukomplisert å bruke. Ved bruk av industrikontakt er et helt utladet batteri fulladet igjen etter mindre enn to timer og et kvarter. Akkurat som på offentlige ladestasjoner. Selv ved bruk av en vanlig stikkkontakt tar laingen under fire timer.

lading a3 e-tron

Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende tilbud, eller bare for å få mer informasjon om Audi A3 Sportback e-tron!