Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Audi e-tron quattro concept. Audis første helelektriske bil

Audi starter produksjonen av sin el-SUV i 2018, men allerede nå er det mulig å forhåndsbestille Audi e-tron quattro concept!

For 20.000 norske kroner kan du reservere deg en plass i bestillingskøen av denne wow-faktor bilen. Med en rekkevidde på inntill 500 km vil e-tron quattro concept ha nok rekkevidde til å være nummer én bil.

Reserver din helekstriske Audi her.  Ved å klikke på linken kommer du direkte til reservasjonsløsningen av Audis elektriske SUV. 

 

 fremvisning

En stor SUV med tydelig Audi-design

Bilens skarpe linjer og brede skuldre som utstråler dynamikk er bare et par av tingene som gjør at e-tron quattro concept har et utpreget Audi-design. Med en single frame-grill i front, knytes det hele sammen. 

Med en dimensjoner på 4,88 meter lang, 1,93 meter bred og 1,54 meter høy stiller den seg midt i mellom Audi Q5 og Audi Q7, noe som betyr en romslig kupé, og et bagasjerom på 615 liter.

Interiøret er designet rundt delikate OLED-skjermer med ulike visnings- og betjeningsfunksjoner. Det digitale instrumentpanelet, Audi virtual cockpit, er kjent fra dagens bilmodeller og er også å finne i e-tron quattro concept. Du vil også finne flere berøringsskjermer som blant annet betjener bilens selvkjøringsprogrammer, media og navigasjon.

kraft

info

Tre motorer i Audi e-tron quattro concept

Fremdriften til Audi e-tron quattro concept blir sørget for av tre elektriske motorer. En på forakselen, mens de to andre driver bakakselen. Kraftfordelingen mellom de tre elektriske motorene er grunnlaget for e-tron quattro firehjulsdrift.

Motorene i konseptbilen har til sammen en enorm effekt. De leverer totalt 320 kW (435 hk), men det finnes også en egen boostfunksjon som øker effekten over kortere perioder, til hele 370 kW (503 hk) og dreiemomentet til over 800 Nm. 0–100 km/t gjøres unna på 4,6 sekunder, mens toppfarten er regulert til 210 km/t.

 

Vi hjelper deg gjerne skulle du ha noen spørsmål.

 

Kilde: audi.no