Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Audi Q7 e-tron quattro

Publisert 21.februar 2018

Bærekraft og dynamikk. Audi Q7 e-tron quattro med både elektromotor og TDI-forbrenningsmotor har hentet det beste fra to verdener og viser vei på flere måter.

Den første i sitt slag

Audi Q7 e-tron quattro har det som skal til for å nå langt. Dette er verdens første serieproduserte e-tron med både plug-in-hybrid, TDI og quattro. LED-lyssignaturen i luftinntakene er dessuten typisk for e-tron og gjør bilen lett gjenkjennelig. En perfekt bil for alle som får sine egne veier. Og som kommer litt lengre enn de andre. 

front audi q7 e-tron

bak audi q7 e-tron

Effektiv Dynamikk

Audi Q7 e-tron quattro har to drivkonsepter som gir den fremragende evner. Den er særdelen energieffektiv, den kan kjøre uten utslipp med elektromotoren, den kan by på sportslig kjøredynamikk, den har stor rekkevidde og er ikke avhengig av ladeinfrastrukturen. 
Nå kan du benytte sjansen til å gjøre en innsats for miljøet. Med fulladet batteri kan du kjøre inntil 56 km uten å bruke forbrenningsmotoren. Du kjører da rent elektrisk, uten å slippe ut CO2. Dette er ikke bare en fordel for deg, men også for miljøet.
En systemeffekt på 373 hk legger til rette for en topphastighet for 230 km/t og sørger for at Audi Q7 e-tron quattro akselererer fra 0 til 100 km/t på 6,2 sekunder. Denne effekten kan tilskrives den effektive V6 3.0 TDI-motoren og en skiveformet elektromotor med 128 hk som oppnår en topphastighet på 135 km/t når du kjører rent elektrisk.

Velkommen inn i cockpiten.

interior q7 e-tron

backseat q7

Interiøret til den nye Audi Q7 e-tron quattro har rom for dine ønsker og behov. Setene leveres for eksempel i et stort utvalg av førsteklasses materialer, farger og funksjoner. Setetrekk i valconaskinn av høy kvalitet gir en elegant atmosfære i kupeen. Dekor kan velges i akkurat den kombinasjonen du ønsker. Det automatiske klimaanlegget har inntil fire individuelt justerbare klimasoner, slik at du kan tilpasse temperatur- og luftregulering etter hva du og passasjerene dine ønsker.

Fra null til full på mindre enn 2,5 timer.

Med kablene som følger med e-tron ladesystemet, kobler du bilen til strømnettet i en håndvending. Ved bruk av industrikontakt* er batteriet fulladet etter mindre enn to og en halv time. Lader du med vanlig stikkontakt, tar ladingen åtte timer. Når du er på farten, kan du enkelt lade batteriet i offentlige ladestolper. Etter knappe to og en halv time er batteriet fulladet. Under kjøring lades dessuten batteriet delvis opp igjen som følge av rekuperasjon. 

*Ønsker du å lade batteriet raskt, anbefaler vi at du bruker en industrikontakt. Mot betaling kan din Audi-forhandler tilby en installasjonstjeneste som inkluderer Home Check og montering av indutrikontakt. Du har dermed din private ladestasjon.

lading q7

 

Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud, eller for mer informasjon!