Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Vedlikehold av din Audi

Oppdatert 28.februar 2018

Riktig vedlikehold er viktig for din Audi. Minst to ganger i året bør du gi bilen din litt ekstra pleie. Våren og høsten er fine tidspunkter for dette.

1. Vi anbefaler å først starte med utvendig vask. Dette for at bilen skal få tørke godt før du går over til polering. Start først med å bruke avfetting for å bli kvitt alt salt og veistøv, så gå over en gang til med bil-shampo.

2. Sjekk frontrute og vindusviskere. Har du slitte vindusviskere, kan disse redusere sikten og/eller skade frontruten. Kontakt oss gjerne om du behøver hjelp med bedømmingen. Har du fått steinsprut i frontruten, anbefaler vi at dette utbedres fortes mulig. Dette kan du gjøre ved vår ruteavdeling , og har du kasko-forsikring dekkes reperasjonen.

3. Neste steg er å vaske bilen innvending.  Ta ut mattene og sjekk for fuktighet. Vask så mattene og heng de opp til tørk. Støvsug godt i setene og gulvet, tørk av støv fra midtkonsoll og dashbord. Husk å vaske vindusrutene dine! Gjennom vinteren kan det sette seg smuss på innsiden av frontruten din, dette kan bli livsfarlig når solen står på. Nå er nok bilen din tørr og klar for polering. 

4. Husk å vaske felgene dine godt. Her samles det seg rikelig med bremsestøv, salt og ellers alt smuss. Er det dekkskifte-sesong kan du gjerne vaske felgene etter du har tatt de av for å enklere komme til. Sjekk her for tips og råd til dekkskifte.