Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Servicekampanje

Inntil 25% rabatt på utvalgte service- og verkstedtjenester

Frem til 30. november har vi kampanjetilbud på bytte av bremser, registerreim og vindusviskere. I tillegg har vi faste lavpriser på liten- og stor 5 år+ Originalservice og dekk til bilen din.

Bestill verkstedtjenestene i vår digitale kundeportal, Bilhold eller last ned app-en. Finn et tidspunkt i vår kalender, akkurat når det passer deg - enklere blir det ikke.

3480_MB_Service_VW_regreim.png

Bilmotoren er hjertet i bilen din og våre originale registerreimer er perfekt tilpasset til motor, stramme- og løpehjul til bilen din. Det gir mindre støy og roligere gange. For å opprettholde optimal driftssikkerhet har vi inkludert vannpumpe i prisen. Bestill i Bilhold.

Frem til 30. november får du 25% rabatt på bytte av registerreim.

 

3480_MB_Service_VW_viskere.png

Det er viktig å ha gode vindusviskere for at sikten skal være optimal. Med nye viskere har full oversikt og kan reagere raskt, uansett hva som måtte skje lenger fremme i trafikken. Bestill i Bilhold.
Frem til 30. november får du 20% rabatt på nye vindusviskere.

 

3480_MB_Service_VW_bremser.png

Ingen kjøreturer er like, men én ting er felles for alle kjøreturer - at du kan stole på våre originalbremser. Originale bremseskiver og bremsebelegg er tilpasset din bil og dine krav til sikkerhet. Bestill time i Bilhold.
Frem til 30. november får du 15% rabatt på bytte av bremseskiver og -klosser.

 


Ta kontakt angående servicekampanjen

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre retningslinjer for personvern. Les mer her.

 

 

3480_MB_Service_VW_dekk.png

Behov for nye sommer- eller vinterdekk?
Hos Møller Bil vet vi hvilke dekk som passer best til din bil. Vi har fast lavpris på sommer- og vinterdekk i alle kategorier fra de mest anerkjente dekkprodusentene.
Ta kontakt med oss for å finne riktige dekk til din bil.

 

3480_MB_Service_VW_service.png

Lyser servicelampen i dashbordet, eller hører du nye motorlyder du ikke kjenner kilden til? 5+ Originalservice er et serviceprogram som tilbys til eiere av biler som er eldre enn 5 år. Kanskje det er deg? Hos Møller Bil er du garantert fast lavpris på 5+ Originalservice. Bestill i Bilhold.

Priseksempler liten- og stor service

Biltype Liten service Stor service
Audi kr 3.990 kr 5.990

Liten service:
Servicesjekkpunkter iht produsentens anbefalinger, inkludert olje, oljefilter og pollenfilter.

Stor service:
Servicesjekkpunkter iht produsentens anbefalinger, inkludert olje, oljefilter, pollenfilter og dieselfilter eller plugger.